avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Eu am lucrat ca zilier timp de vreo 10 ani la IAS ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Eu am lucrat ca zilier timp de vreo 10 ani la IAS NICULITELU ...

Eu.am.lucrat.ca.zilier.timp.de.vreo.10.ani.la Ias.NICULITELU.CUM.POT.AFLA.VECHIMEA
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:58, 12 Iulie 2025
Munca prestata in calitate de zilier nu va constituie vechime in munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! dacă o persoana lucrează ca și zilier dar angajatorul ... Adriansky Adriansky Buna ziua! Dacă o persoana lucrează ca și zilier dar angajatorul plătește și CAS din 2019 zilierul are vechime în munca? Se poate verifica vechimea în ... (vezi toată discuția)
Buna seara, vreau sa angajez zilier pentru horeca, cu program ... PCristina2025 PCristina2025 Buna seara, vreau sa angajez zilier pentru horeca, cu program sambata si duminica. Trebuie sa ii fac contract de munca in fiecare saptamana? Se raporteaza tot ... (vezi toată discuția)
Dacă ai rămas în șomaj și ai lucrat c-a zilier în perioada ... gicaursulescu96@gmail.com gicaursulescu96@gmail.com Dacă ai rămas în șomaj și ai lucrat c-a zilier în perioada șomajului se adaugă la vechime în muncă lunile lucrate în timpul șomajului? (vezi toată discuția)