avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua ,îmi cer scuze de deranj as dori daca se ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua ,îmi cer scuze de deranj as dori daca se poate sa ...

Bună ziua ,îmi cer scuze de deranj as dori daca se poate sa ma lămuriți cu ceva, unul dintre părinți a decedat eu am făcut donație de partea mostenita fratelui meu si tatăl la fel ,după decesul celuilalt părinte mai am dreptul la ceva sau nu? Va mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 22:29, 14 Iulie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveți dreptul la bunurile pe care le mai are tata.
Dacă mai are...
Va mulțumesc, el fiind proprietar
Deci chiar daca a cedat partea de la mama fratelui meu ,după decesul am bunul rămas care trebuie sa împart cu fratele meu si celelalte bunuri de la tata,încă o data mulțumesc
raluk0207 a scris:

Aveți dreptul la bunurile pe care le mai are tata.
Dacă mai are...

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu mai e proprietar.
Ați spus că și dvs și tata i-ati dat fratelui cotele dvs din ceea ce s-a dezbătut după mama.
Deci tata nu mai are nimic din bunurile respective.
Ultima modificare: Luni, 14 Iulie 2025
raluk0207, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune PG67 PG67 Speta: Unul dintre parinti decedat in urma cu 23 de ani! Dezbatut succesiunea intre parintele mostenitor si frati (2) Unul dintre frati a renuntat la partea ... (vezi toată discuția)
Succesiune. drepturile sotului supravietuitor mihaela70 mihaela70 buna seara .as dorii sa-mi spuneti daca fratele a decedat si nu are copii , sotia lui poate sa deschida o succesiune dupa bunica fratelui , are vocatie ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren agricol fara succesiune SLDTimisoara SLDTimisoara buna ziua, va rog sa ma lamuriti intr-o problema,suntem 4 frati,parintii au decedat,tata in 1990 si mamain2002,dupa deces nu s-a facut succesiunea. cel mai ... (vezi toată discuția)