avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajatorul dorește sa ma introducă in comisia de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajatorul dorește sa ma introducă in comisia de disciplina doar pentru că ...

Bună ziua,
Cu deferenta rog un nou raspuns la o noua problema, sunt pus in situația in care angajatorul dorește sa ma introducă in comisia de disciplina doar pentru faptul ca mi am transmis pe adresa de e-mail personala un tabel xcel.
Angajatorul invoca codul muncii
art 39 alin 2 lit d si f
art 26 alin 1 si 2
Menționez ca in fluturașul primit lunar nu exista nici un spor de confidențialitate, păstrarea secretului.
Mulțumesc!

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:00, 19 Iulie 2025
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu are relevanta acest lucru ... insecuritatea cu clauza de confidentialitate nu au legatura.
Bună ziua,
Acel cap tabel cobtinea o situație de neincasate .
Mulțumesc!

Cornel Vasile a scris:

Am inteles .. dar ce continea acel cap de tabel?

Era cap de tabel sau tabel cu date , parca asa reiese din mesajul dvs....
Era mai simplu sa- l fi luat pe un stick....discreție totală si nu mai știa nimeni
V-ati complicat inutil. Puteati folosi un stick cum vi s-a sugerat, sau sa-l uploadati in Google drive eventual arhivat cu parola si cu nume aleator. Acum, daca veti cauta dreptate in RO va va costa bani si nervi. Va sugerez sa mergeti la comisia de disciplina cand veti fi chemat, in paralel cu cautarea unui loc de muca, fiindca piata fortei de munca va este favorabila. Salariile mustind de sporuri sunt numai la stat. Daca retribuirea se face prin sporuri, atunci salariul pentru ce mai este? Oricum, va doresc succes!

Alte discuții în legătură

Incalcarea clausei de confidentialitate clls clls Se poate stipula in cim ca incalcarea clauzei de confidentialitate din partea angajatului sa atraga desfacerea imediata a contractului de munca ? Este legala o ... (vezi toată discuția)
Sanctionarea divulgarii parolei adresei de email a firmei persoanelor neautorizate cyan cyan O persoana din cadrul companiei a divulgat parola emailului oficial al firmei unui fost angajat care avea acces la acest email. Dupa plecarea angajatului ... (vezi toată discuția)
Copiat date confidentiale dhaneeey dhaneeey Angajatorul mi-a accesat adresa personala de e-mail (fara acordul meu - parola ramasese memorata in browser) si acolo a gasit anumite documente confidentiale ... (vezi toată discuția)