avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajatorul dorește sa ma introducă in comisia de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajatorul dorește sa ma introducă in comisia de disciplina doar pentru că ...

Bună ziua,
Cu deferenta rog un nou raspuns la o noua problema, sunt pus in situația in care angajatorul dorește sa ma introducă in comisia de disciplina doar pentru faptul ca mi am transmis pe adresa de e-mail personala un tabel xcel.
Angajatorul invoca codul muncii
art 39 alin 2 lit d si f
art 26 alin 1 si 2
Menționez ca in fluturașul primit lunar nu exista nici un spor de confidențialitate, păstrarea secretului.
Mulțumesc!

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:00, 19 Iulie 2025
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poate din punct de vedere legal ... În realitate, vulnerabilitatea nr. 1 a unui sistem computerizat este operatorul acestuia

Cornel Vasile a scris:

Nu are relevanta acest lucru ... insecuritatea cu clauza de confidentialitate nu au legatura.

2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Topicul nu este deschis pentru vulnerabilitate si pentru cu totul altceva ... cred ca este normal sa raspundem la ceea ce a intrebat utilizatorul si nu sa cream discutii care nu au legatura cu ceea ce doreste sa afle cel care a initiat acest topic.
Aveți dreptate. Forumistul să se supună ROI și legislației.
Bună ziua,
Va rog sa mi spuneti daca intr o organizație, referatele de introducere in comisia de disciplina se pot face de către oricine din organizatie....... !?
Mulțumesc!

Cornel Vasile a scris:

Topicul nu este deschis pentru vulnerabilitate si pentru cu totul altceva ... cred ca este normal sa raspundem la ceea ce a intrebat utilizatorul si nu sa cream discutii care nu au legatura cu ceea ce doreste sa afle cel care a initiat acest topic.

Si totusi, care a fost scopul transmiterii tabelului pe mail-ul dvs.?

Alte discuții în legătură

Incalcarea clausei de confidentialitate clls clls Se poate stipula in cim ca incalcarea clauzei de confidentialitate din partea angajatului sa atraga desfacerea imediata a contractului de munca ? Este legala o ... (vezi toată discuția)
Sanctionarea divulgarii parolei adresei de email a firmei persoanelor neautorizate cyan cyan O persoana din cadrul companiei a divulgat parola emailului oficial al firmei unui fost angajat care avea acces la acest email. Dupa plecarea angajatului ... (vezi toată discuția)
Copiat date confidentiale dhaneeey dhaneeey Angajatorul mi-a accesat adresa personala de e-mail (fara acordul meu - parola ramasese memorata in browser) si acolo a gasit anumite documente confidentiale ... (vezi toată discuția)