avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1340 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA 5% apartament achitat integral
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA 5% apartament achitat integral

Bună seara! Dacă am făcut un precontract in 2021 si am plătit integral apartamentul, inclusiv 5% TVA, mai trebuie sa platesc diferența de TVA pana la 9% in 2025? Menționez ca apartamentul trebuia predat cel târziu in 2023 doar ca dezvoltatorul mereu a amânat si nu a facut actele necesare la timp

Alte discuții în legătură

Tva la un precontract vânzare imobil Camy Claudia Camy Claudia Bună ziua. Doresc sa întreb dacă un precontract vânzare bun viitor( apartament) încheiat în anul 2021 plătit integral cu tva 5 % și la care încă nu s ... (vezi toată discuția)
Tva la un antecontract pentru apartament in constructie? cioclud cioclud am incheiat un antecontract pentru apartament in constructie in 2021 cu act aditional de prelungire a termenului de vanzare cumparare in 2022 pentru anul ... (vezi toată discuția)
Am încheiat un antecontract pt un apartament in valoare de 65.000e ... DAE219 DAE219 Am încheiat un antecontract pt un apartament in valoare de 65.000e in Iulie 2022 preț achitat integral cu TVA de 5%, urmând ca imobilul sa fie predat in ... (vezi toată discuția)