Bună ziua am și eu un vecin ce folosește un generator electric stau la curte iar seara se aude destul de deranjant mă puteți sfătui ce să fac ? Am fost la mediu mi-au spus ca nu au aparate de măsură și ca trebuie sa se ocupe primăria și poliția locală Va multumesc
Expertiza initiala a facut-o politia, sesizata de cel care a deschis subiectul, care a concluzionat ca nu exista deranj fonic. Prin urmare instanta nu va merge mai departe ( e doar o contraventie pe care ar trebui s-o constate politia, conform legii 61/1991). Instanta s-a implicat doar atunci cind amenzi repetate nu l-au determinat pe contravenient sa schimbe situatia.
asta nu e o expertiza.
nu a masurat cu un aparat sa se afle cati decibeli dezvolta acel generator si daca trece sau nu de limita permisa noaptea, ci a concluzionat folosindu-se de simturile sale.
Multumesc frumos .Dar cine sa aplice aceasta lege am făcut sesizare la mediu și mi-au zis ca trebuie sa se ocupe poliția locală și primăria
Primăria mi-a zis ca nu știe ce sa facă am hârtie și la ei de mai bine de o luna nu am raspuns