Buna ziua.
Va rog ajutati-ma cu un sfat in urmatoarea situatie: divort cu minor, finalizat la tribunal cu custodie comuna, domiciliul la mama. Mama a luat decizia sa se mute impreuna cu copilul in alt oras, la 120 km distanta. Poate face lucrul asta fara ca eu, tatal sa am ceva de spus? Ma gandesc cat de greu imi va fi, drumul pana acolo si inapoi costuri s.a.m.d. Fiind in acelasi oras ne descurcam cat de cat, puteam lua copilul de la scoala, suntem foarte apropiati. Decizia a venit ca un bolovan in moalele capului.
Va multumesc!
Da se poate muta, cel putin mama are liberatte de deplasare. Daca nu sunteti de acird cu mutarea copilului, inclusiv scoala, prieteni, medic de familie sporturi etc, puteti solicita prin instanta stabilirea locuintei la dvs.
Daca va ramane la domiciliul mamei, atunci veti ajusta cumva programul de vizitare, cu toate neplacerile inerente legate de drumuri, costuri, timp etc. Probabil veti prelungi nr de zile. Daca nu exista intelegere, tot prin instanta veti reglementa si aceste aspecte,
Custodie comuna
Lauralina
Sunt divortata si am doi copii.in urma divortului avem custodie comuna cu domiciliul copiilor stabilit la mine. Vrem sa ne mutam din oras dar tatal nu vrea sa ... (vezi toată discuția)