avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1235 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Doresc sa cumpăr o mașină de la un dealer auto ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Doresc sa cumpăr o mașină de la un dealer auto (firma). Îmi ...

Doresc sa cumpăr o mașină de la un dealer auto (firma). Îmi oferă nr roșii gratuit. Am două intrebari
- nr roșii vor fi pe firma dealerului, respectiv județul acestuia (eu fiind din alt județ)?
- dacă doresc sa o cumpăr personal, dar înmatricularea sa fie pe numele mamei, este în regulă (sau este musai nevoie de prezența ei/procura notariala)?
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 21:32, 16 Iulie 2025
Buna ziua

1. numerle rosii le scoate dealerul prin urmare vor fi din judetul unde acest dealer are sediul social.
2. inmatricularea se face pe numele proprietarului. deci trebuie sa o cumparati pe numele mamei (adica factura sa fie pe numele ei) iar pentru formalitatile de inmatriculare va fi necesara prezenta ei sau procura notariala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa cumpăr o mașină de la un dealer auto (firma). Îmi ... litere123 litere123 Vreau sa cumpăr o mașină de la un dealer auto (firma). Îmi oferă și nr roșii gratis. Am două intrebari - nr roșii vor fi pe firma, respectiv județul ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare masina second hand hln hln Buna ziua. Doresc sa cumpar o masina second hand, pe numele mamei mele. in momentul incheierii contractului de V-C, pentru a incheia contractul am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto oct 2017 sicabboy1 sicabboy1 Doresc sa cumpar un autovehicul de la o firma. Autovehiculul a fost adus din Germania si i s-a scos primul set de numere rosii in judetul TM. Este adevarat ca ... (vezi toată discuția)