avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua am o fetiță de un an și 11 luni și mi ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua am o fetiță de un an și 11 luni și mi s-a tăiat ...

Bună ziua am o fetiță de un an și 11 luni și misa tăiat indemnizația de creștere copil pentru că tatăl nu a depus Ceres de concediu creștere copil nu am știut așa cv că tatăl trebuie sa intre in ultimele doua luni in creștere copil . Și nu am mai benicist de nicio indemnizație luna acesta mai aș avea cv de făcut.copilul face doi ani în luna august pe ,3
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:44, 17 Iulie 2025
Nu mai aveti ce face .. trebuia sa va informati inca de la depunerea actelor .
Am înțeles.Dar copilul are handicap ce demers ar trebui sa fac pentru prelungirea până la 3 ani . adeverință de la angajator de prelungire o am .

Cornel Vasile a scris:

Când am depus actele copilul erea in spital într-o situație gravă .întrebarea mea este mai poate face cv tatăl pentru luna august copilul face 2 ani pe 03 08 2025

Cornel Vasile a scris:

Certificat de handicap trebuie depus la AJPIS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire concediu crestere copil mamicu30 mamicu30 Buna ziua, Pe 30 martie 2013, am ascut o fetita, prematur,cu malformatie anala. La trei zile a suferit o interventie chirurgicala, dupa externare, acasa, am ... (vezi toată discuția)
Indemnizatii si suprapuneri lohan lohan Buna as dori si eu ceva lamuriri daca se poate. Am nascut in data de 16 -1-2013 o fetita si am facut toate actele necesare adica beneficiez de ... (vezi toată discuția)
Cum prelungim concediul de crestere al copilului pentru următorul copil? David1995 David1995 Bună ziua! Sunt în concediu de creste al copilului , el va face 2 ani pe 5 septembrie 2025 . Acum sunt însărcinată urmează sa nasc începând cu 20 ... (vezi toată discuția)