avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1327 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum se dau zilele libere platite pentru nastere copil ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum se dau zilele libere platite pentru nastere copil unui salariat ...

Buna ziua.
Cum se dau zilele libere platite pentru nastere copil, unui salariat care are program de tura 12/24 respectiv 12/24?
Avem 5 zile. libere. Ii dam 5 ture sau cate ture intra in cele 5 zile lucratoare?
Cel mai recent răspuns: cristina.stoicaa , utilizator 14:38, 17 Iulie 2025
Ii dati 5 zile .. nu se calculeaza pe ture , ci pe zile.

De cand iese din tura, calculati 5 zile.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna in cazul unui salariat cu program 12/24 isabelachi isabelachi Spuneti mi va rog cum ar trebui sa-i dau concediu unui salariat care lucreaza cu program 12/24!IIn cont de munca este scris 21 de zile dar acele 21 de zile se ... (vezi toată discuția)
Program lucru 12 cu 24 mon_maria mon_maria Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: am salariati care lucreaza in ture 12 cu 24, inclusiv weekend. Mai sunt obligata sa le acord cate doua ... (vezi toată discuția)
Acordare concediu program lucru 12/24 12/48 crysty90 crysty90 buna ziua. lucrez la o firma de paza cu programul 12/24 12/48, contract de munca individual. mai am de luat 14 zile de concediu de odihna. cum se ... (vezi toată discuția)