Drept de vizita al copilului minor
Buna ziua, am in intretinere un copil minor si locuiesc in caza parintilor mei. Tatal copilului vine dintr-un oras indepartat de cateva iri pe an sa il vada fara ca eu sa opun vreo obstructie. Intrenarea mea este : sunt obligata sa il primesc in casa parintilor mei? Ar putea foarte bine sa usi ia o camera la hotel pt cateva zile. Pe mine ma deranjeaza foarte mult faptul ca sta la noi 2-3 zile ca si cum as conviețui cu fostul meu soț. Unde s-ar putea derula aceste vizite?
Va multumesc
CHKa
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Pai , de ce il primiti ? dreptul de vizita nu inseamna si cazare . Anuntati-l din timp ca nu va mai dormi la dvs. si sa faca cum crede . Poate merge la un hotel si sa tina copilul o zi - doua ( ca si dvs. va cazati cu el in hotel in concediu ) , poate sa-l ia in parc cateva ore si seara sa plece , etc.
CHKa
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu este un drept de vizita , ci de relatii personale cu copilul . Este un drept al tatalui , dupa cum este si un drept al copilului , si este firesc sa fie asa . Asta nu inseamna deloc ca aceste relatii se realizeaza in casa mamei , chiar daca domiciliul copilului e acolo . Daca chiar vreti sa fiti din cale-afara de intelegatoare ( dar nu sunteti obligata ) , tatal poate veni in vizita la dvs. cateva ore ( 1 - 2 ) apoi pleaca , daca ingaduiti - mai vine si a doua zi tot asa . Daca nu e convenabil , nu-l primiti deloc , ia copilul si merg impreuna unde considera ( in parc , la un film , la un loc de joaca , la un hotel , etc. ) , apoi il aduce acasa .
Ancheta sociala
Martonze
Buna ziua,
Am unele nelamuriri privind ancheta sociala pentru gazduirea minorului in timpul programului de vizita minor.
1.Parintele care cere programul de ... (vezi toată discuția)