avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In data de 11.06.2025 am cumpărat un autoturism second
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In data de 11.06.2025 am cumpărat un autoturism second

Bună ziua! In data de 11.06.2025 am cumpărat un autoturism second hand din Germania. După ce ajuns în țară,am constat că are o grămadă de defecțiuni ce nu au fost trecute în anunț. Unele le-am remediat,altele sunt in curs de remediere,dar necesita investiții mari. Deci într-un cuvânt, firma germana mi-a dat țeapă. Ce se poate face in acest sens?
Ultima modificare: Joi, 17 Iulie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 20:25, 17 Iulie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Când ați cumpărat autoturismul, ați semnat un contract. Dacă defecțiunile constatate sunt acoperite de o eventuală garanție în contract, vă puteți recupera cheltuielile. Dacă nu, nu aveți ce face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla daca ai cumparat un autoturism neconform?! vio_libra vio_libra Buna ziua, Cum se poate apara o persoana juridica care a achizitionat de curand (prin finanatare leasing) un autoturism NOU care a fost livrat cu vicii ... (vezi toată discuția)
Service garantie auto constantinchirita constantinchirita Buna ziua! Am o problema legata de repararea in garantie a unui produs mai exact,in data de 21.05.2011 am facut comanda de autoturism; ,achizitionarea ... (vezi toată discuția)
Tva pentru auto second hand, persoana fizica dragosm1969 dragosm1969 Va rog daca se poate sa-mi raspundeti:anul trecut, in luna iulie am cumparat auto second hand din Germania, pe persoana fizica si am platit TVA,care este ... (vezi toată discuția)