avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1308 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Buna ! Detin o microintreprindere si dintr un motiv ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Buna ! Detin o microintreprindere si dintr un motiv anume nu ...

Buna ! Detin o microintreprindere si dintr un motiv anume nu sa reusit depunerea bilantului pana pe 2 iunie 2025 decat in 3 iunie , ulterior m a anuntat contabila ca a primit confirmare in spv ca am trecut la impozitare de 16% ceea ce pt mine ca producator de fructe cu cheltuieli de 10% din venit nu este profitabil sa platesc 16% pe profit neavand cheltuieli decat 10% . Cum pot sa trec la impozitare pe venit inapoi?

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa duc la finante...? lexy3k lexy3k Vreau sami fac un SRL ced ca luna asta o sa ii am deja facut! Intrabarea mea este ce trebuie sa duc la finante si in alte parti in fiecare luna, adica balante ... (vezi toată discuția)
P.f.a sau srl? solomcarmendamiela solomcarmendamiela am autorizatie de artificier, doresc sa-mi deschid o afacere in acest sens ( participare la festivitati, nunti, etc. cu jocuri de arificii).Am actele necesare ... (vezi toată discuția)
Impozit srl dupa plata credit Florin Ani Florin Ani Daca am un SRL care are venit/profit 80000 € pe an, si iau un credit pe SRL de 120000 € pentru achizitia unui imobil, iar in anul curent 65000€ se duc pe ... (vezi toată discuția)