avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua ! Situația pe scurt este următoarea: În ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua ! Situația pe scurt este următoarea: În urma partajului ...

Bună ziua !
Situația pe scurt este următoarea:
În urma partajului voluntar la notariat ,a rămas ca eu să- i plătesc o sultă fostei soții neînscrisă în cartea funciară , pentru apartamentul care mi-a fost atribuit mie.
Întrebarea este dacă pot încheia un antecontract de v-c cu primirea unui avans , urmând ca la perfectarea finală a tranzacției să-i dau sulta ?
Menționez că deja am plătit > 20 % din aceasta.
Mulțumesc frumos pentru tot suportul.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:26, 19 Iulie 2025
Puteti , da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatia de a finaliza un contract de vanzare-cumparare imobil maria sandu maria sandu Buna seara, Am incheiat la notariat un precontract de vanzare-cumparare al unui apartament acum un an,am platit un avans de 70000 de euro urmand ca in ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament cu sulta mirceampk mirceampk Buna ziua, As dori sa-mi cumpar un apartament prin credit imobiliar. Proprietara vrea un avans de 10.000 de euro deoarece are o sulta pe care trebuia sa ... (vezi toată discuția)
Incasare sulta amcteam amcteam 1)Sulta se primeste la notar? in cazul iesirii din indiviziune si ramanerea proprietatii la unul din mostenitori. 2)Ce act se intocmeste la plata-incasarea ... (vezi toată discuția)