avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1298 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Am primit de la ANAF o înștiințare pt a depune d 212
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Am primit de la ANAF o înștiințare pt a depune d 212

Bună ziua, am primit de la ANAF o înștiințare pt a depune declarația 212 pt ca am vândut cu ramburs in recursul anunțului 2024. As vrea sa completez declarația dar nu stiu ce anume trebuie bifat. Ma puteți ajuta. Mulțumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Iulie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Completarea declarației unice pentru anii din urma alexgab2150 alexgab2150 Buna ziua , m-am trezit cu un plic de la Anaf precum ca figurez cu sume incasate cu titlu de ramburs in perioada 2017-2021 si trebuie sa completez declaratia ... (vezi toată discuția)
Am primit de la anaf in spv o instiintare irina crisan irina crisan Am primit de la ANAF in SPV o instiintare ca figurez in evid. lor cu sume incasate cu titlu de ramburs in anul 2024.Banuiesc ca este vb de niste vanzari pe ... (vezi toată discuția)
Videochat ca model independent MihaelaElla0 MihaelaElla0 Bună , aș vrea sa mă apuc de videochat ca model independent aș vrea sa imi plătesc taxele prin drept de autor 212 . Dacă îmi încep activitatea la ... (vezi toată discuția)