avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1298 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! Un vecin de la etajul 1 isi spala balconul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! Un vecin de la etajul 1 isi spala balconul periodic doar ca apa(murdara, cu sapun etc) se scurge pe trotuarul din fata blocului, trotuar pietonal si chiar intens circulat. Risca asociatia sa fie amendata de vreo autoritate? Exista vreun pasaj i

Spalare balcon pe trotuar!

Alte discuții în legătură

Risc cădere fațadă bloc: a cui e obligația de remediere? Pilu Pilu Buna ziua, as avea o intrebare, daca ma poate ajuta cineva: In cadrul asociatiei de proprietari din care fac parte este un bloc de locuinte, (construit in ... (vezi toată discuția)
Act detinere trotuar perimetral-contract incheiat cu asociatia ? eleodor-popescu eleodor-popescu Va urmaresc permanent si apreciez postarile dvs.am o rugaminte la dvs.eu am obtinut certif de urbanism ptr construire balcon sub balcon existent.mi se cere in ... (vezi toată discuția)
Spalare covor in bloc spirala spirala Buna ziua.As vrea sa stiu daca exista vreo lege, hcgmb sau alte norme juridice care sa sanctioneze spalarea, scuturarea covoarelor in balconul comun al ... (vezi toată discuția)