Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dacă vreau să construiesc o magazie între casă și gard din osb ...

Bună ziua dacă vreau să construiesc o magazie între casă și gard din osb(placaj) placată cu polistiren cu următoarea dimensiune L=2,5m , l=1,6m, și î= de 2,2m îmi trebuie autorizație ?
Cel mai recent răspuns: Conttableta77 , utilizator 16:43, 17 August 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Construcție fără autorizație: în ce condiții se poate efectua și pentru ce tipuri
[ link extern ]

[ link extern ] /

Cornel Vasile a scris:

Construcție fără autorizație: în ce condiții se poate efectua și pentru ce tipuri
[ link extern ]

[ link extern ] /

Mulțumesc, din ce am citit pot construi o magazie din placaj dar sa nu aibă fundație adâncă și sa se încadreze pana la 20 m patrati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imi trebuie autorizatie? Andreea cip Andreea cip Buna ziua,va rog frumos daca stiti sa-mi raspundeti..tatal meu a facut un fel de magazie din placaj ( osb) pe structura metalica din popi prinse in suruburi si ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie sau extindere si reparatii? bioana70 bioana70 Buna ziua !Va rog sa ma ajutati cu un sfat .Doresc sa demolez o bucatarie de vara care este trecuta in contractul de v-cumparare sub denumirea de anexa ... (vezi toată discuția)
Pot amplasa in curte o casuta de gradina fara temelie? teofantudorel teofantudorel Buna ziua! Este legal sa cumpar niste dale de beton si pe ele sa pozitionez o casuta de gradina de vreo 4x3 sau 4x4 mp? Casuta intentionez sa mi-o fac ... (vezi toată discuția)