avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1022 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Arhiva Energo Montaj Crivina Anina 2
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Arhiva Energo Montaj Crivina Anina 2

Bună ziua.Unde as putea găsi arhiva pt.a scoate vechimea de la Energo Montaj Crivina Anina 2.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:53, 18 Septembrie 2025

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot gasi arhiva??!! AFANFANA AFANFANA In ani 1971-1986 am lucrat cu contract de munca la unitate apartinand de Ministerul Constructiilor Industriale si anume Trustul de Constructii Industriale si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. socrul meu a fost angajat al trustului de instalatii ... Tero Tero Buna ziua. Socrul meu a fost angajat al Trustului de Instalatii si Montaj Bucuresti in perioada 1970-1993.Unde pot gasi arhiva pentru a punea lua vechimea in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.unde pot gasi arhiva de la fosta firmă uzitex s.a. ... Rotaru Valentin Rotaru Valentin Buna ziua.Unde pot gasi Arhiva de la fosta firmă Uzitex s.a. cui 337821,mulțumesc. (vezi toată discuția)