avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1022 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Lucrez pe CIM la o companie de 2 ani. Azi ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Lucrez pe CIM la o companie de 2 ani. Azi au anuntat ...

Buna ziua,

Lucrez pe CIM la o companie de 2 ani.
Azi au anuntat ca doresc sa ma concedieze. Imi ofera preavizul si un salariu compensator.

Motivul ar fi acela ca nu mai corespund locului de munca.

Pot face ceva ca sa obtin 3 salarii compensatorii? In CIM nu scrie nimic despre salariu compensator.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 17:55, 18 Septembrie 2025
Puteti doar sa negociati acordarea celor 3 salarii compensatorii pe care le doriti.
Daca in CIM nu sunt prevazute salarii compensatorii ( ca asa spuneti ) , poate sunt prevazute in contractul colectiv de munca ( daca exista ) , sau in regulamentul de ordine interioara . Daca nu , angajatorul nu are nici o obligatie fata de dvs. , daca vi s-a propus acest lucru , e o dovada de bunavointa . Ce puteti face ? pai , maxim sa cereti … poate sa vi se accepte , si poate sa nu … Dupa cum e posibil sa considere o dovada de lipsa de bun-simt a dvs. , si sa-si retraga oferta …
Ultima modificare: Joi, 18 Septembrie 2025
CHKa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacere contract de munca costev costev Buna ziua, Am fost anuntat de sef ca doreste sa plec din companie si ca vrea sa-mi dau demisia. Nu mi-a dat nici un motiv desi am incercat sa aflu care e ... (vezi toată discuția)
Departamentul se relocheaza in alta tara Hetzen Hetzen Salut, Departamentul din compania unde lucrez se relocheaza in alta tara (am fost informati verbal in urma cu 3 luni), mi s-a propus un al post in cadrul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! lucrez pentru o companie poloneza ce isi desfasoara ... bobyboy bobyboy Buna ziua! Lucrez pentru o companie poloneza ce isi desfasoara activitatea in mai multe tari printre care si Romania! In Romania s-au hotarat sa concedieze ... (vezi toată discuția)