Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna dimineața! Find proprietar de imobil și fica ta îți ...

Buna dimineața! Find proprietar de imobil și fica ta îți îngrădește accesul in ap ce trebuie sa faci?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 09:34, 24 Septembrie 2025
Unde locuiți cu adevărat, în imobilul cu fica împreună`? Sau separat la altă casă`?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună dimineața! succesiunea nu s-a soluționat la notar.eu ... succesiune instanță succesiune instanță Bună dimineața! Succesiunea nu s-a soluționat la notar.Eu sunt soție supraviețuitoare și fica defunctului merge în instanță după ce am făcut ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!ma numesc george si sunt in america din luna ianuarie ... georgel Cotoianu georgel Cotoianu Buna ziua!Ma numesc George si sunt in America din luna ianuarie anul acesta.Intrebarea pe care vreau sa v-o adresez este despre asociatia de locatari.Sunt cu ... (vezi toată discuția)
Nu este autentic prin faptul cã nu s-a legalizat la notar si nu s-a operat in cf ContSters164453 ContSters164453 Este vorba de o casa familiara, care sa dezmembrat, pe trei apartamente incheiere din 1966. Ap.1 (A) frate mai mare , Mama ap.2 si frate mai mic ap.3 (B) ... (vezi toată discuția)