Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua. Mă pot angaja pe perioada concediului pentru formare ...

Bună ziua. Mă pot angaja pe perioada concediului pentru formare profesională la alt loc de muncă? Menționez că am concediu de formare profesională fără plată, pe o perioadă de 14 luni.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:56, 10 Octombrie 2025
Da, va puteti angaja.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu dezdemona_dezy dezdemona_dezy buna seara am si eu o intrebare sunt angajat si as dori sa urmez un curs care se desfasoara in week end in alta localitate as vrea sa stiu ce pot face ca sa ... (vezi toată discuția)
Delegare strainatate MARAVELA CLAUDIA MARAVELA CLAUDIA buna seara , va rog frumos ,sa-mi spuneti ,daca din punct de vedere legal angajatorul poate sa ma trimita in delegare in perioada cand eu am sesiune ,cu toate ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru examene Denisa06 Denisa06 Buna ziua! Sunt studenta in anul III dar de asemena si lucrez, iar din cauza unor complicatii aparute la locul de munca eu nu mai pot ajunge la examene. Am ... (vezi toată discuția)