Buna ziua
Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema : in urma partajului am obtinut un bun (o suma de bani denumita "dar de nunta") de care nu pot beneficia deoarece nu este in posesia mea. Acest dar de nunta a fost luat la masa partajabila pe baza declaratiei martorilor mei si ai lui. Expertul numit in acest proces a propus o varianta de lotizare prin care acest bun (dar de nunta) mi se acorda.
CUM POT INTRA IN POSESIA LUI ?
o actiune in pretentii sau de revendicare a bunului?
la executor mi s-a spus ca nu se specifica clar ca trebuie executat, se spune doar ca eu primesc in lot acea suma de bani, dar de la cine?? de la Mos Craciun? de la iepurasul de Pasti?!! din moment ce eu nu am intrat in posesia acelui bun din masa partajabila....
mai am vreo sansa sa-mi recuperez banii respectivi?
la masa partajabila s-au retinut cele 2 bunuri : masina si darul de nunta. masina (pt ca era trecut proprietar) i s-a dat lui, iar mie darul de nunta! acest dar de nunta a fost depus intr-un depozit la banca (instanta nu a retinut acest lucru!! dar l-a retinut la masa de partaj) depozit pe care fostul l-a desfiintat si incasat in contul propriu - cum se arata din comunicarea bancii.
Art. 281 cpc
daneoana
va rog sa ma ajutati intr-o problema si anume: in urma procesului de partaj mi s-a acordat un bun de care nu dispun si anume un \"dar de nunta\" care s-a ... (vezi toată discuția)