avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Plata contributii sociale
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Plata contributii sociale

Buna ziua!

Ce inseamna pe o adeverinta de venituri, expresia "in arhiva societatii nu detinem documente doveditoare, care sa ateste plata contributiilor sociale pentru perioada cuprinsa intre 01.01.1967-01.04.2001"? Perioada se considera contributiva ptr pensie anticipata?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Tudor Stefana , utilizator 12:15, 1 Noiembrie 2025
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributia pentru salarii neplatita Ellena21 Ellena21 Am aflat recent ca angajatorul meu nu a platit de vreun an de zile contributia la bugetul de stat. Concret, cum sunt afectata de acest lucru?Multumesc ... (vezi toată discuția)
Țepuit de angajatori - plată discontinuă contribuții sociale, soluții pentru completarea perioadelor neacoperite geopetrache geopetrache Buna ziua. La intocmirea actelor de somaj am constatat ca, desi cartea de munca este completata corespunzator, angajatorii mei nu au platit contributiile ... (vezi toată discuția)
Neplata contributiilor de catre angajator suzana34 suzana34 Buna ziua! Cum procedez in cazul in care angajatorul mi.a platit doar o parte din contributiile la casa de pensii? (vezi toată discuția)