avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Este atestatul de administrator condominii valabil pe ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Este atestatul de administrator condominii valabil pe tot teritoriul ...

Este atestatul de administrator condominii valabil pe tot teritoriul României sau doar pe raza orașului unde a fost eliberat? Puteți să îmi indicați exact un aliniat din legea care specifica asta? Eu nu am găsit.

Alte discuții în legătură

Atestat administrator imobile mihaela nedelea mihaela nedelea Am obitnut atestatul de administrator imobile in anul 2004 in baza HG 400/2003, aflata in vigoare la momentul respectiv, in atestat fiind specificat faptul ... (vezi toată discuția)
Atestat administrator dritaS dritaS Am obținut atestatul de administrare imobile în urmă cu aproximativ 10 ani.In 2013 când era obligatorie înființarea unei persoane juridice privind ... (vezi toată discuția)
Rezident permanent mitrache_v mitrache_v Buna ziua! Va rog sa ma ajutai si pe mine in urmatoarea situatie. Cum se poate dobandi statutul de r[b]ezident permanent[/b] pe teritoriul Romaniei? Mai exact, ... (vezi toată discuția)