avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua , as dori un raspuns foarte clar din partea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua , as dori un raspuns foarte clar din partea dumneavoasta ...

Buna ziua , as dori un raspuns foarte clar din partea dumneavoasta , deci am lucrat la o firma privata mai mult de un an si jumatate , iar in ultimele 30 de zile de comun acord cu angajatorul am solicitat , suspendarea contractului de munca individual , angajatorul mi a comunicat faptul ca la sfarsitul celor 30 de zile de munca este obligatoriu sa reiau activitatea in cadrul firmei , eu numai doresc sa lucrez la acest angajator dupa cele 30 de zile de suspendare , si doresc sa intru in somaj , intrebarea mea este ca daca ma poate obliga angajatorul respectiv sa reiau activitatea dupa suspendarea de 30 de zile ? sau pot intra in somaj ,imediat dupa aceasta suspendare , i am solicitat angajatorului sa pregateasca actele ptr intrarea in somaj . Va multumesc pentru raspuns , astept un raspuns cat mai clar . .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:57, 2 Noiembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se poate intra in somaj ,imediat dupa aceasta suspendare, cu conditia ca incetarea c.i.m. sa aiba loc in temeiul articolelor care va da posibilitatea sa beneficiati de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru copil! moni d moni d Buna ziua! Va rog sa ma ajutati si pe mine! Sunt insarcinata in 6 luni. La firma unde lucrez sunt angajata pe perioada determinata. Trebuie sa nasc prin 23 ... (vezi toată discuția)
Dupa terminarea concediului de crestere copil pot beneficia de somaj? dekko_flori dekko_flori am firma mea si am sistat-o timp de 2 ani ptr acordarea maternitati, acum pina in septembrie cind face fetita mea 2 ani sunt in maernitate as dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
Codul muncii. incetarea activitatii neagu simona neagu simona Buna ziua! Am si eu o problema: Am fost in somaj, am intrerupt somajul pentru-ca am fost angajat de catre o firma pe o perioada determinata de 6 luni, am ... (vezi toată discuția)