avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sunt o persoana cu handicap auditiv care am fost ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sunt o persoana cu handicap auditiv care am fost încadrat ...

Bună! Sunt o persoana cu handicap auditiv care am fost încadrat cu certificat de handicap grav din 2011 ,datorita hipoacuziei bilaterale cod boala 440.,permanent și nerevizuibil. Totuși în 15 octombrie am fost somat sa mă prezint la reevaluare cu un referat de la medicul ORL-ist Acest referat a menționat ca eu am hipoacuzie cod 440 si sechele 441 și veriji și acufnee 448.Dupa acest referat și după discuțiile purtate cu cei din comisie am primit noul certificat cu încadrarea de grad mediu ,permanent și nerevizuibil. Menționez ca am depus la dosar hârtii dovedind ca am aceasta boala din frageda copilărie ( 2 ani)inca de la prima încadrare.Va rog să-mi spuneți ce trebuie să fac ca să primesc înapoi gradul pe care l-am avut, adică accentuat cu toate bonificații ce le implica?Oare am șanse la contestație sau îmi afectează permisul de conducere pentru care am refăcut fisa medicala tot la sesizarea politiei de către Comisia de plati și am fost declarat APT CONDUCERE CAT B. Vă mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 06:46, 2 Noiembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveți dreptul să contestați la Comisia superioară.
Asta este procedura, iar dosarul va fi trimis la București.
Șanse nu vă poate da nimeni.
Ultima modificare: Duminică, 2 Noiembrie 2025
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eu pot obtine certificat de handicap? ramopopa ramopopa Vreau sa stiu daca ma incadrez in certificat de handicap? Am fost descoperita de invatatoare in clasa a 2- a ca nu aud. In urma consultatiilor doctorii au zis ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie să fac să mă pensionez pe caz de boală Eu.com Eu.com Am gradul ,,accentuat permanent ,,boala hipoacuzie profundă ,momentan lucrez ca, confecționer croitorie,vreau să mă pensionez pe caz de boală Ce ... (vezi toată discuția)
Legalitate reevaluare persoana cu handicap. Danny86 Danny86 Sunt persoana cu certificat de handicap grav din anul 2001 pana in anul 2007, cand am primit un certificat cu valabilitate permanenta, valabil si in ... (vezi toată discuția)