avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1420 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale As vrea sa imi fac un site online in care sa vand ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

As vrea sa imi fac un site online in care sa vand 'merch' si ...

As vrea sa imi fac un site online in care sa vand 'merch' si alte produse dar sa fac si tombole gratuite pe langa , gen sa dau un telefon gratuit cand ei cumpara merch sau asa...ori sa se inscrie gratuit printr-un formular , ..dar sa aiba si sansa daca iau mai multe produse sa primeasca mai multe bilete la aceea tombola, Imi puteti spune daca am nevoie de o licenta sau altceva inafara de SRL cu codurile caen necesare. ? multumesc

Alte discuții în legătură

Licenta pentru jocuri de noroc online marusso marusso Buna seara, In primul rand as vrea sa-mi cer scuze anticipat daca am postat in alta sectiune, m-am uitat printre forumuri si aceasta mi sa parut cea mai ... (vezi toată discuția)
Deschidere firma de concursuri online AlexandruDBv AlexandruDBv Buna seara, As fi interesat de niste sfaturi in legătură cu pasii de urmat pentru deschiderea unei firme de organizare de concursuri desfășurate ... (vezi toată discuția)
Magazin online alexg2014 alexg2014 Buna seara, Am cateva intrebari daca se poate sa ma lamuriti. Doresc sa deschid un PFA sau individuala (nu stiu care ar fi mai indicata) pentru deschiderea ... (vezi toată discuția)