avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... SaSunt cetățean român și urmează să lucrez în ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

SaSunt cetățean român și urmează să lucrez în Praga ...

Salut!

Sunt cetățean român și urmează să lucrez în Praga pentru o firmă din Cehia, în domeniul testării software. Ei m-ar dori fizic la birou aproximativ 6 luni.

Întrebarea mea este: pot presta activitatea ca freelancer având PFA/SRL deschis în România și facturând firmei din Cehia, în perioada în care locuiesc temporar la Praga?

Ce obligații fiscale și administrative am în acest caz (ex. A1, rezidență fiscală, ROI/VIES etc.) și există vreo limitare dacă sunt prezent fizic la biroul lor?

Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Pot lucra ca freelancer din romania pentru o firma din germania? Mimisiku Mimisiku Buna ziua, am nevoie de asistenta in urmatoarea situatie: Mi s-a oferit posibilitatea de a lucra cu o companie germana in domeniul publishing (jurnalism). ... (vezi toată discuția)
Livrari intracomunitare- roi animis animis Buna ziua, Daca sunt contribuabil neplatitor de TVA, persoana fizica autorizata, in Romania si prestez servicii unui client din UE, locul prestarii ... (vezi toată discuția)
Activitatea angajatului unui srl romanesc in germania weirded weirded Buna ziua. As vrea sa va supun atentiei o dilema in care m-am regasit recent, dupa cum urmeaza: Sunt administratorul si unicul angajat al unui SRL(imm, ... (vezi toată discuția)