avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost condamnat cu executare în urma unei acuzații ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost condamnat cu executare în urma unei acuzații ...

Urgent!! Am fost condamnat cu executare în urma unei acuzați de înșelăciune fata de un supermarket.concret eu aplicam un alt cod de bare peste cel existent al produsului, codul aplicat era al unui alt produs din aceeași gama , dar mult mai ieftin , ma îndreptăm la casele șelf pay, unde scanezi tu singur , după care plăteam Cash prețul produsului mai ieftin( ex laptop de 6000 RON, dar pe bon apărea laptop plătit de 1500 RON.la momentul de fata prejudiciul este achitat integral , executarea datorandu-se faptului ca nu m_am prezentat la proces și nu am cerut muncă în folosul comunității.inselaciunea suporta împăcare.eu am primul termen din apel peste o săptămână.peste 3 săptămâni vine directorul pe România în tara și as putea cere o împăcare cu magazinul.( A MAI OFERIT IMPACARI în trecut, ).mai are vreo valoare dacă la al 2 Lea termen vin cu împăcarea, sau ce pot invoca la prima infatisare din apel eventual sa mai amân un termen pana fac rost de împăcare, mulțumesc.apelul când a fost declarat am menționat ca motivele le voi expune pana la 1 înfățișare.

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am intampinat si eu astazi o problema,am fost la cumparaturi ... Alexandrurr Alexandrurr Buna ziua, Am intampinat si eu astazi o problema,am fost la cumparaturi cu sotia(nu suntem casatoriti legal),la un hypermarket cunoscut,utilizand o casa ... (vezi toată discuția)
Ce lege se aplică în cazul furtului la cântar din supermarket-uri? Numby Numby Buna ziua, Nu gasest in dreptul civil nici o lege privind produsele neambalate sau fara o cantitate fixa. De exemplu: Daca un individ este descoperit ca ... (vezi toată discuția)
Recurs furt - aplicarea legii mai favorabile, impacarea dumutaadrianred dumutaadrianred Buna, in cazul unui recurs, in cazul unui furt, unde a fost aplicat vechiul cod,la recurs ar trebui aplicata legea favorabila si posibilitatea de impacare? Un ... (vezi toată discuția)