avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am cumpărat in 2019 o casuta. Am observat ca ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am cumpărat in 2019 o casuta. Am observat ca acoperisul ...

Buna seara.
Am cumpărat in 2019 o casuta. Am observat ca acoperisul are o forma deosebita (4 ape) fata de cea initiala din plan (2ape), dar in receptia finala este descris corect. Nu ne-a deranjat prea mult stiind ca vom aduce ceva imbunatatiri. Intrebarea este daca putem modifica acoperisul si sa revenim la forma initiala, cea din plan, fara autorizatie.
Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 2 Noiembrie 2025
Casuta din padure, utilizator

Alte discuții în legătură

Acte imobil Bonzy1977 Bonzy1977 Bună seara! După multe căutări am găsit în final o casa pe gustul meu. Toate bune și frumoase, actele în prima faza păreau OK, pana am ajuns la ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de construire c.eleonora c.eleonora buna seara , in anul 2001 am obtinut autorizatie de construire pentru un imobil (duplex) format din S+P+1E+M,imobil ce a fost edificat ulterior. Initial , ... (vezi toată discuția)
Recondiționare casa veche Chapy Chapy Am o casa din cărămidă și am dat tot acoperișul jos, inclusiv tavanele, deoarece erau într-o stare deplorabila și periculoasa. Au rămas doar zidurile ... (vezi toată discuția)