avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna Ziua sunt din Buc Sector 5 ! strada mea a fost ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna Ziua sunt din Buc Sector 5 ! strada mea a fost marcata cu ...

Buna Ziua sunt din Buc Sector 5 ! strada mea a fost marcata cu locuri de parcare pe partea mea ,Stau la curte nu la bloc ! Locul de parcare din fata casei mele a fost dat unui alt vecin care este pe partea opusa a strazi ! ce am de facut sa-mi recuperez locul de parcare din fata casei ?! Am facut Sesizare la primarie si raspuns Negativ ! Eu sut in asteptare si acum ptr loc de Parcare ?! au spus cei care a marcat strada cu locuri de Parcare ca eu am Prioritate nu altii !!! Si surprizaaa nu am loc de parcare a fost dat la vecinu !!! cum va explicatii asta ??? Multumesc Astep ce am de facut ???
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:14, 2 Noiembrie 2025
Parcați mașina în curte. Aveți intrare auto, cred. Spațiul public e...public. Parcările sunt repartizate conform regulamentului, care, probabil, e pe site
Ultima modificare: Duminică, 2 Noiembrie 2025
adriandimitriu, utilizator
Trebuie sa studiați regulamentul care reglementează atribuirea locurilor de parcare în sectorul respectiv..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare in fata casei in cazul unei strazi pe care parcarile nu sunt delimitate marya86 marya86 Buna ziua, As avea o intrebare legata de parcarea in fata casei mele. Locuim pe o strada ingusta, pe partea pe care locuim noi exista trotuar, dar casele nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. suntem posesorii unui loc de parcare pentru persoane ... Alexandrusc Alexandrusc Buna ziua. Suntem posesorii unui loc de parcare pentru persoane cu handicap rezidential,,atribuit pentru numărul mașinii,cu legitimația aferentă. Acesta a ... (vezi toată discuția)
Parcări marcate haotic bozzont bozzont Bună ziua, Către cine ar trebui sa îmi îndrept plângerea în situația în care firma care amenajează parcările de reședință în orașul meu a ... (vezi toată discuția)