avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... amenda rovinieta (expirata de 2 zile)
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

amenda rovinieta (expirata de 2 zile)

Buna!
a patit cineva similar? rovinieta a expira pe 30.10 (la miezul noptii). am circulat cu masina pe autostrada in 31.10 si am achitat tariful astazi 02.11 - cand mi-am amintit ca am rovinieta expirata.

ati patit ceva similar? ati primit amenda sau exista ingaduinta pentru uitucii ca mine...

mutumesc!
Cel mai recent răspuns: rovinieta_ro , utilizator 17:23, 2 Noiembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
O să primiți amenda, dar mai târziu
Ultima modificare: Duminică, 2 Noiembrie 2025
adriandimitriu, utilizator
multumesc pt raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rovinieta electronica pe a2 Daniel1990 Daniel1990 Buna ziua. M-am lovit astazi de o mica problema. Am iesit din Bucuresti pe audostrada A2 si am mers pana la km 30 unde am fost nevoit sa parasesc autostrada ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am si eu o nelamurire in legatura cu rovinieta,...ex: ... Silviu arad Silviu arad Buna ziua. Am si eu o nelamurire in legatura cu rovinieta,...ex: - Daca astazi circul pe autostrada fara rovinieta,dar o platesc tot astazi in decurs de 4,5 ... (vezi toată discuția)
Cum sa evit amenda? crival22 crival22 Buna ziua! Detin o firma de transport si am uitat sa platesc rovignieta de o zi pentru un camion din dotare. Mi-am adus aminte de neplata acesteia la 3 ore ... (vezi toată discuția)