Buna !
Am si eu o speță de incalcare a legilor de catre judecatori.
Am primit o amenda de circulatie acum cativa ani care mi-a fost trimisa acasa dupa vreo 5 luni cred. Cum a depășit cu mult termenul de aducere la cu cunoștința, logic orice instanța ar fi anulat procesul verbal (chiar și fără sa cer eu asta expres). La fond mi-a transformat amenda in avertisment (lucru ilegal) si mi-a zis ca taxa de timbru este nefondată. La apel daca tot taxa aia de timbru a fost o cheltuială nefondată le-am zis sa isi ia aia taxa si sa o folosească in noul dosar pt ca eu nu vreau sa fac cheltuieli nefondate. Evident specialii noștri judecători s-au simțit "lezați" de această atitudine a contribuabilului care nu vrea sa mai scoată inca 20 de lei ce au zis ei ? Hai sa mai încălcăm o dată legea, ii respingem fraierului actiunea si modificăm hotararea in sensul ca da dreptate poliției, cand claaaaaar legea spune negru pe alb ca daca nu mi-a fost adus la cunoștință în termenul legal, PV-ul se anulează. Asta a fost asa, practic pentru "ca putem", si "nu trece nimeni de noi, indiferent ce abuz facem". Intrebarea este: cum o rezolv acum, hotărârea fiind definitiva ? Unde pot reclama completul de judecată pt incompetență si sa ii oblige să revizuiască hotărârea aceasta dată practic nu din incompetență, ci probabil mai mult din razbunare pt atitudinea manifestată de mine privitor la "cheltuielile astea nejustificate".
Oricum nu o las asa, e aberant ca judecătorii sa incalce legea cu bună știință, doar pentru "ca pot" si nu li se poate întâmpla niciodată nimic.
Va rog sa imi spuneti cineva care ar fi solutiile pt rezolvarea acestei spețe.
Mulțumesc !
Teodor
~ final discuție ~