Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sunt profesor pentru învățământul primar, titulară de 28 de ani ...

Bună ziua, sunt profesor pentru învățământul primar titulară de 28 de ani cu o vechime neîntreruptă in învățământ de 36 de ani cu grad didactic II și vârstă de 54 ani. Aș avea posibilitatea de pensionare? In ce condiții?
Cel mai recent răspuns: GMD66 , utilizator 12:56, 27 Noiembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca veti avea o vechime de cel putin 40 de ani, varsta de pensionare se poate reduce cu 5 ani.
Nu puteți mai devreme de 60 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata? tied tied buna ziua sunt nascuta in 22 sept 1952, ( 57 ani) am 32 ani vechime in invatamant prin echivalare, din care 11 ani de munca efectiva la catedra si as dori sa ... (vezi toată discuția)
Cand ma pot pensiona? ivascu_maricica ivascu_maricica Bună seara! Aş dori să ştiu când aş putea să mă pensionez şi în ce condiţii-am 33 de ani vechime neîntreruptă , sunt invăţătoare, am trei copii ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil se considera vechime in invatamant? Simona-Florentina Simona-Florentina Sunt angajata in invatamant de la 1.09.2003 si am suspendat contractul de munca in februarie 2007 pentru 2 ani pe motivul cresterii si ingrijirii copilului. ... (vezi toată discuția)