Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu pentru crestere si ingrijire copil salariati necasatoriti

Doi salariati care nu sunt casatoriti au impreuna doi copii. Pentru primul copil salariata se afla in concediu creste si ingrijire copil cu handicap, Intre timp a nascut al doilea copil pentru care a solicitat concediu creste si ingrijire copil Salariatul. Salariatului i-a fost respins dosarul de indemnizatie. Vreau sa stiu daca poate ramane si Salariatul suspendat n concediu creste si ingrijire copil chiar daca nu primeste indemnizatie. Pot ramane ambii salariati suspendati Salariata pentru creste si ingrijire copil cu handicap si Salariatul pentru cel de al doilea copil. Multumesc

Alte discuții în legătură

Dosar indemnizatie crestere copil respins Raluca_Dragu Raluca_Dragu Buna ziua, Astazi am fost anuntata de o salariata pe care am suspendat-o in luna august, ca i-a fost respins dosarul de indemnizatie. A fost in crestere ... (vezi toată discuția)
Legea 179/2023 prelungire ccÎc copil de la 7 ani la 12 ani. ... maggia87 maggia87 Legea 179/2023 prelungire CCÎC copil de la 7 ani la 12 ani. Buna ziua. Sunt mama a 2 copii in varsta de 6 ani si 11 luni si 4 ani. Actual sunt in concediu ... (vezi toată discuția)
Completare adeverinta cic gina2010 gina2010 Buna ziua cum se va completa adeverinta ref. la veniturile realizate pe ultimele 12 luni, tinand cont ca salariata, care se afla in primul concediu pentru ... (vezi toată discuția)