Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am urmatoarea situatie in Reges: Salariat angajat ...

Buna ziua. Am urmatoarea situatie in reges. Salariat angajat in 01.04.2024, cu salariul de 3300, cu spor ore de noapte 25%. Cu 01.07.2024 se majoreaza salariul la 3.700 si restul majorarilor pana azi. Dar in raportul de reges la sporuri declarate apare spor ore de noapte de la 01.04.2024 - 01.07.2024 25%.
Ce sa inteleg, ca nu s-a pastrat sporul pana acum? Dupa prima modificare la salariu nu mai figureaza cu spor? Cand am trecut la reges si am facut completarile noi, sporul de noapte aparea. Dar in raport este doar perioada aprilie - iulie. Pot face cumva vreo corectie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:11, 28 Noiembrie 2025
Da, este posibili ca la modificarea salariului sa se fi sters sporul ...
In revisal o data pus sporul de noapte, acolo ramanea. Pe raportul de salariat din revisal apare. Acum sa inteleg ca, in reges, ar trebui sa fac corectie si sa pun la toti, din nou, sporul de noapte?
Da, exista acea sectiune gestionare sporuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noua versiune revisal 5.0.8 Cornel  Vasile Cornel Vasile In data de 06.12.2011 a aparut pe www.inspectiamuncii.ro , versiunea nouă a aplicaţiei Revisal conform Hotărârii de Guvern nr. 1.105/2011 prin care sunt ... (vezi toată discuția)
Revisal-sporul de noapte lilianadnc lilianadnc Buna seara,inPotrivit art. 3 alin. lit.g. din HG nr.500/2011, privind registrul general de evidenta a salariatilor, registrul se completeaza in ordinea ... (vezi toată discuția)
Functii noul reges online Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Buna ziua, Stie cineva, in noul Reges Online se poate corecta perioada suspendarii unui contract de munca dupa ce a fost reactivat? Practic, asta e singurul ... (vezi toată discuția)