Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Spatiul din interiorul blocului ocupat ilegal?

Spatiul din interiorul blocului ocupat ilegal?
Buna, am si eu o nedumerire. Blocul de 10 etaje in care am apartament are niste holuri foarte lungi dar am observat ca la 7 etaje din 10 proprietarii apartamentelor din capat pe fiecare etaj au luat din hol circa 3-4 metri, l-au inchis cu un zid, si l-au facut parte din apartamentul lor. In situatia asta se afla de cand am cumparat eu apartamentul acum 3 ani si ma intreb, e posibil ca acestia sa fi obtinut toti autorizatie sa faca asa ceva sa e posibil sa fi facut asta abuziv o data ce scara blocului e spatiu comun .

Va multumesc pentru ajutor
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 19:37, 28 Noiembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
N-au obținut. S-au înstăpânit. S-a întâmplat și la mine in bloc, ne-am judecat și au demontat. A durat cam 18 luni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord asociatie proprietari Alexandru_cor Alexandru_cor Buna. As avea nevoie de un sfat. Am un apartament si o garsoniera una langa cealalta si as vrea sa fac un zid pe casa scarii (spatiu comun), astfel incat sa ... (vezi toată discuția)
Inchirieri spatii comune vali2010 vali2010 Locuiesc intr-un bloc de garsoniere cu 12 garsoniere pe nivel 6 pe o parte si 6 pe oparte.Pe culoarul etajului meu la unul din capete s-a obturat holul ... (vezi toată discuția)
Constructie in scara blocului bogdan2606 bogdan2606 Dorim sa inchidem intrarea din fata apartamentului( inseamna 1.5m patrati din holul blocului). Avem deja acordul vecinului de vis-a-vis, singurul care poate fi ... (vezi toată discuția)