Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Am și eu o problema, fiica mea a încercat să copieze la o lucrare ...

Am și eu o problema, fiica mea a încercat să copie la o lucrare la matematică și d.na profesor i-a pus nota 1 in catalog, ea fiind în clasa a 7, nu excelează la materie dar mi se pare total nedrept ptr un elev de clasa a 7a sa primească așa sancțiune din partea profesorului, ce mă sfătuiți să fac? Pot face o sesizare la inspectorat?
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 22:14, 28 Noiembrie 2025
Dar ce să sesizați'? Că eleva a încălcat legea din regulament'?

Teoretic aveți dreptul să scrieți în petiție orice, dar cu ce rezultate....
Buna ziua

Asa a fost dintotdeauna. Pt copiat primesti nota 1 (punctul din oficiu).

Dvs puteti sesiza atat conducerea scolii sau inspectoratul, dar nu veti face altceva decat sa agravati situatia, mai ales daca spuneti ca nu exceleaza la materia asta. De rezolvat oricum nu se rezolva nimic, cel putin nu asa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintari ale profesorului in prima ora de liceu Razvan Adrian Razvan Adrian Amenintari ale Profesorului in prima ora. In prima ora de liceu(clasa a 9 a proaspat intrati in liceu) profesorul de matematica ne-a amenintat cu ... (vezi toată discuția)
Profesor, abuz in serviciu? buna ziua! olimpiadele scolare se ... vitalsmart vitalsmart Profesor, abuz in serviciu? Buna ziua! Olimpiadele scolare se suprapun si se dau la doua materii in aceasi zi, matematica si geografie. Din aceasta cauza, ... (vezi toată discuția)
Problema profesor matematica mariustz mariustz Salutari, Intreb aici ce se poate face cu un profesor care din cauza ca are ceva personal cu o eleva nu o baga in bac si nu ii puncteaza ... (vezi toată discuția)