Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am fost închis la penitenciar. Sotia a plecat și a ...

Buna ziua.Am fost închis la penitenciar.Sotia a plecat și a lăsat 2 copii in casa.Cand am ieșit am văzut poze și videoclipuri cu un alt bărbat.Pot cere daune morale în instanță pentru că am fost înșelat și am suferit enorm după această pierdere?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 15:55, 29 Noiembrie 2025
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cam greu. Mai bine va canalizati energia sa fiti un tata bun.
Nici o șansă...
Practic dvs ati plecat primul si ati lasat suferinta pentru sotie si copii.

Asa acum ati fost sfatuit, lasati procesele si vedeti daca puteti ingriji cat mai bine minorii, poate impreuna cu mama.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara,mai am o problema delicata ,și sunt în stare de ... Flavia1978CCC Flavia1978CCC Bună seara,mai am o problema delicata ,și sunt în stare de șoc ,fiica mea de 21 de ani a mers la o emisiune unde a spus fel de lucrurile despre mine urate ... (vezi toată discuția)
Despagubire rca dupa moartea tatalui dumitru49 dumitru49 Buna ziua.Daca parinti mei au fost divortati timp de aproximativ 25 de ani, iar noi copii am ramas in grija mamei iar tatal meu a plecat si nu a mai tinut ... (vezi toată discuția)
Publicare poza si nume complet fara acordul meu Anisoara2014 Anisoara2014 Buna seara. Ce pot face in cazul in care un ziar online a publicat un articol ce contine printscreenuri dintr-un grup inchis de pe Facebook, unde sunt ... (vezi toată discuția)