Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Asociat cu 8 clase poate tine contabilitate simplificata ...

Bună ziua !
Asociat cu 8 clase poate tine contabilitate simplificata la un srl din anul 2026 și bilantul sa îl semneze un expert contabil la sfârșitul de an ?
Srl are anul asta CA 100.000 lei .
Sau mai ma gândeam la o varianta cu contract de colaborare cu un tehnician in servicii economice de gradul 3 ,care a terminat liceul economic specializarea contabilitate pentru contabilitatea primara financiara în partida dubla și la sfârșit de an sa semneze bilantul un expert contabil?

Alte discuții în legătură

Cum se procedeaza cu contabilitatea la srl? sierra sierra Urmeaza sa infiintez un SRL ca asociat unic-administrator, ca sa-mi deschid un magazin de bijuterii din metale pretioase. Probabil ca in primele 8 luni nu voi ... (vezi toată discuția)
Semnare bilant piciorusm piciorusm Am caliatea de expert contabil dar sotul meu are o societate comerciala.Daca ma angajez la firma lui cu norma de 1ora,pe functa de contabil sef, pot semna ... (vezi toată discuția)
Declaratiile care se depun la fisc pot fii depuse de administrator? Fl0r3ntina Fl0r3ntina buna ziua, am infiintat o firma sunt asociat unic si administrator, nu am fff multe facturi in medie 20-30 de facturi pe luna, domeniu de activitate ... (vezi toată discuția)