Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara.Exista vreo metoda legala fără sa ajung în instanta ...

Bună seara.Exista vreo metoda legala fără sa ajung în instanta cu copilul pt obținerea pensiei alimentara și domiciliu minorului de 16 ani?Țin sa precizez ca nu suntem căsătoriți legal și nici nu e nevoie de partaj
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 19:34, 29 Noiembrie 2025
Metoda alternativă este să vă înțelegeți amiabil ca buni prieteni cu tatăl copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil refuzat de tatal caruia i-a fost incredintat prin hotarare judecatoreasca maria_ba maria_ba Buna ziua, Am o situatie speciala si as vrea sa stiu care imi sunt alternativele. Copilul minor a fost incredintat tatalui prin hotarare judecatoreasca. ... (vezi toată discuția)
Divort alessa_on alessa_on Cum se poate divorta astfel incat fiecare dintre cei doi parteneri sa fie tras la raspundere pentru bunurile impartite inaintea casatoriei, in peroada de ... (vezi toată discuția)
Se pierde copil sau pensia daca mama se recasatoreste ? cipriansava cipriansava am si eu o mica problema am o prietena care a divortat acum cativa ani sa terminat divortul in conditii amiabile tin sa precizez ca prietena a avut si un copil ... (vezi toată discuția)