Seara bună, dragi români! La mulți ani, anticipat!
Pe scurt: fostul RAEDPP din localitatea mea, închiriază spatii, deși nu locuiește nimeni, ceea ce conduce la degradarea clădirii, astfel ca deși locuiesc la parter și sunt proprietar, apa din orice aversa trece prin acoperișul deteriorat, și prin 2 planșee, ajungând la mine în locuință. Deși știe despre ce e vorba, pentru ca a fost la fata locului, fostul RAEDPP de face ca nu știe nimic, mai pe scurt, ca am fantezii.
Pe cine chem în instanta, având în vedere că fostul RAEDPP este în subordinea Consiliul Local, și cu siguranță vor invoca lipsa capacității procesuale pasive, iar Primăria prin Primar, cât și UAT vor invoca lipsa capacității de folosință?
Conform Legii 215, primarul reprezintă UAT în relația cu tertii, inclusiv în justiție, dar...
Sincer, eu sunt economist în management, iar situația o văd clar și la obiect, astfel: dacă nu ai capacitate nici de aia, nici de cealaltă, nici nu poți sa semnezi acte în privința mea, ca persoana fizica. E o gluma, dar. ..
Calitate procesuala
aser
Cum poate afla instanta ca paratul pesoana juridica are sau nu capacitate procesuala de folosinta?daca paratul se prezinta la proces si participa activ? (vezi toată discuția)