Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vătămări corporale - Am avut un accident rutier unde un domn ...

Vătămări corporale . Am avut un acident rutier unde un domn a intrat pe contrasens fără nici un motiv și m-a lovit frontal ca urmare am suferit vătămări corporale grave Ruptură completă tendon Cuadriceps și ruputura tip2 rotula unde am avut fractură deschisă și a trebuit să mă opereze de urgență sunt de +6luni acasă ce sumă aș putea cere pentru despăgubire
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 18:33, 2 Decembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Costuri dovedite cu asistenta medicala, costuri de recuperare, kinetoterapie, pierderi de venit si eventuale daune (pe care le considerati Dvs) rezultate din pierderea mobilitatii/capacitatii de deplasare si de munca, daune pentru eventualul soc emotional sau traume legate de deplasarea cu un autovehicul, ori de activitatea de a conduce un autoturism, daca ati fost la un psihoterapeut.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
"Domnul" a fost declarat vinovat? Sau și-a recunoscut vina?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier, despagubiri victima? ady_ard01 ady_ard01 Am avut si eu un accident rutier , m-am lovit frontal de o masina intr-o depasire in varf de rampa (nesemnalizata nici cu linie continua nici cu indicator ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala prin accident auto lovasz lovasz Am suferit un grav accident auto din care a rezultat vatamarea corporala grava. "pacientul in varsta de 25 de ani este internat de urgenta, in stare grava cu ... (vezi toată discuția)
Rca ma despagubeste cu daune morale ca victima a accidentului? VilceanuOvidiu VilceanuOvidiu Buna ziua, Recent am fost implicat intr-un accident de circulatie; am imprumutat masina unui amic iar acesta a pierdut controlul intrand intr-un copac si ... (vezi toată discuția)