Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Vătămări corporale . Am avut un acident rutier unde un domn ...

Vătămări corporale . Am avut un acident rutier unde un domn a intrat pe contrasens fără nici un motiv și m-a lovit frontal ca urmare am suferit vătămări corporale grave Ruptură completă tendon Cuadriceps și ruputura tip2 rotula unde am avut fractură deschisă și a trebuit să mă opereze de urgență sunt de +6luni acasă ce sumă aș putea cere pentru despăgubire

Alte discuții în legătură

Accident rutier-vatamare corporala grava nutu83 nutu83 Buna dimineata, Sunt un tanar de 23 de ani care in urma cu un an , mai exact in august 2007, ma deplasam spre casa impreuna cu prietena mea(aflandu ma la ... (vezi toată discuția)
Exista sanse de despagubire in cazul in care vinovatul (soferul) este mort iar masina care a accidentat o alta masina cu mai multe persoane in ea este neasigurata? c_andreea_lavinia c_andreea_lavinia Tatal meu a avut un accident rutier in data de 21 decembrie 2010.O masina de pe sensul opus (Ford ), a intrat pe contrasens, a lovit fata masinei in care se ... (vezi toată discuția)
Accident rutier, despagubiri victima? ady_ard01 ady_ard01 Am avut si eu un accident rutier , m-am lovit frontal de o masina intr-o depasire in varf de rampa (nesemnalizata nici cu linie continua nici cu indicator ... (vezi toată discuția)