Bună ziua.
Pot da in judecata casa de pensii pentru a face o contestație la decizia de pensionare,după termenul limita de 45 de zile deoarece în ultimele 10 zile ale termenului am fost internat in spital și nu am putut ajunge la judecătorie?
Păi dacă am fost în imposibilitate de a deschide o acțiune în instanță, datorită stării de sănătate (internat în spital ultimele 10 zile) nu pot obține o derogare?? Cabinet Individual de Avocat_ G Stelea a scris:
Simultan cu actiunea, depuneti o cerere de repunere in termen. In baza verificarii intregii situatii de fapt, instanta de judecata este singura care poate analiza si decide daca impiedicarea care a condus la depasirea termenului are motive temeinic justificate si sa va repuna in termenul de exercitare a actiunii. Trebuie sa o faceti in maxim 15 zile de la data la care incetat impiedicarea care v-a adus in afara termenului.
Repunere pe rol
monacristea
Am calitatea de reclamant in actiunea de divort. La al doilea termen nu m-am prezentat si cauza a fost suspendata. Am facut cerere de repunere pe rol si am ... (vezi toată discuția)