Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Va rog sa imi spuneti daca functionarul public din comisia de ...

Va rog sa imi spuneti daca functionarul public din comisia de contestatii este retribuit daca a avut loc contestatia. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:08, 2 Decembrie 2025
Pentru activitatea desfășurată în cadrul comisiei de concurs, precum și pentru cea desfășurată în cadrul comisiei de soluționare a contestațiilor, membrii și secretarii acestora au dreptul la o indemnizație reprezentând 10% din salariul de bază minim brut pe țară garantat în plată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! comisia de angajare si salarizare ca si comisia de ... mugurica_nita mugurica_nita Buna ziua! comisia de angajare si salarizare ca si comisia de contestatie este platita conform HG 1336. Intrebarile mele sunt; Comisia de ... (vezi toată discuția)
Comisie disciplina functionari publici bolbotinacornelius bolbotinacornelius daca membrii si secretarul comisiilor de disciplina primesc indemnizatie si in ce conditii (vezi toată discuția)
Membrii comisiei de la un examen de promovare, personal contractual ... Sisi03 Sisi03 Membrii comisiei de la un examen de promovare, personal contractual au dreptul la indemnizatie? (vezi toată discuția)