Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Buna ziua Vreau sa depun o cerere de plata a creantelor salariale ...

Buna ziua
Vreau sa depun o cerere de plata a creantelor salariale in instanta deoarece lichidatorul judiciar refuza sa faca plata desi bani sunt in cont.Mai mult decat atat mentionez ca salariile restante sunt din decembrie 2022 intrand in prescriere.Rugamintea mare a mea este daca ma puteti ajuta cu un model de cerere
Va multumesc
Cu stima
Elena Bucur

Alte discuții în legătură

Ce fac dupa falimentul firmei la care am lucrat mutulica1 mutulica1 Firma la care am lucrat a dat faliment.In momentul lichidarii nu ni s-au dat restantele salariale. Ni s-a dat decizia de incetare a contractului de munca ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii restante. Elusha Elusha Firma la care am lucrat a intrat in insolventa, si am restante 5 luni în care nu mi-am primit salariul. Momentan sunt in preaviz, dar urmeaza sa se termine si ... (vezi toată discuția)
Cum imi recuperez salariul de la o firma in insolventa mihaimustata mihaimustata Buna seara, Desi s-a mai discutat, neavand cunostinte juridice, va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Firma la care am lucrat este in insolventa din 2011. Eu ... (vezi toată discuția)