Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara Am inceput școala de șoferi.M am înscris la o ...

Bună seara Am inceput școala de șoferi.M am înscris la o școală unde instructorul nu mă învață nimic Apoi m am transferat la alta școală.Am făcut toate orele de conducere.L am rugat pe instructor să mă înscrie la sala Nu vrea să mă înscrie pe motiv că încă nu conduc bine .Mi a spus că mă înscrie abia după ce iau prestarea pe oraș.Este corect?

Alte discuții în legătură

Obligatii instructor auto GFAdr. GFAdr. Buna ziua ! Am inceput sa fac scoala de soferi in luna mai.. Instructorul meu auto nu m-a mai chemat la o ora practica de o luna si ceva, iar ore pentru a face ... (vezi toată discuția)
Probleme cu scoala de soferi AndreiIonescu0405 AndreiIonescu0405 Buna ziua. Vă rog din suflet sa ma ajutați. Pe data de 21.12.2018 m-am înscris la o scoala de șoferi foarte veche și renumită de la mine din zonă. ... (vezi toată discuția)
Buna seara , va rog dacă ma poate lamuri cineva !! acum 14 ani ... Aleyan Aleyan Buna seara , va rog dacă ma poate lamuri cineva !! Acum 14 ani am facut scoala de soferi , am dat ex.de 2 ori am picat și am renunțat sa continui. Acum ... (vezi toată discuția)