Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Tăinuire teren

Tăinuire teren
Stimați avocați.
La cadastrarea comunei, vecinul meu (angajat la primărie), la înțelegere cu firma de cadastru, nu s-a declarat suprafața teren arabil = 2462 mp, proprietatea bunicului, a rămas neânregistrată. Am observat și am deschis proces, la expertiza topografică, s-a adeverit suspiciunea mea. Sper că voi reuși să înregistrez eu acest teren. Merită plângere penală ?
Ultima modificare: Duminică, 7 Decembrie 2025
Frunza 2023, utilizator

Alte discuții în legătură

Trece terenul în proprietate dacă moștenitorul a renunțat la teren după succesiune Crin Rusu Crin Rusu Buna ziua stimate domn Avocat Bunicul meu - decedat având calitatea de cumpărător și vânzătorul -decedat, s-a încheiat un antecontract de vânzare- ... (vezi toată discuția)
Reintregire proprietate MIT1 MIT1 Buna ziua, Am mostenit un imobil. Din acte, terenul are 120 mp, in realitate sunt 200 mp. Pe teren sunt cladiri vechi. Imobilul nu are cadastru si nu este ... (vezi toată discuția)
Modificare titlu de proprietate angela_mihaescu angela_mihaescu Buna ziua, va rog din suflet sa ma ajutati cu urmatoarea speta. Eu (M.A.) si fratele meu (M.M.) am ramas singurii mostenitori dupa moartea bunicului (M.S.) ... (vezi toată discuția)