Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sâmbătă și duminica trebuia sa merg la munca deoarece ...

Buna Sâmbătă și duminica trebuia sa merg la munca deoarece au fost trecute zi lucrătoare Am făcut varicela și a spus sa îmi bag foaie de boala La urgentă nu era infecționist spunându-mi sa merg luni la medicul de familie ca îmi face retroactiv și imi da și pe aceste doua zile concediu medical Se poate?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:38, 7 Decembrie 2025
În situaţia imposibilităţii prezentării asiguratului la medic se pot acorda certificate de concediu medical cu retroactivitate de 24 de ore numai în cazul certificatelor de concediu medical "iniţial".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul medical retroactiv oana_oprinoiu oana_oprinoiu Buna seara.Ma confrunt si eu cu o problema.Vineri seara am cazut si mi-am fracturat mana.Am fost la urgente la un spital in Bucuresti,mi-au pus o atela ... (vezi toată discuția)
Bună seara. muncesc la o companie unde în cursul unei luni ... H.Radu89 H.Radu89 Bună seara. Muncesc la o companie unde în cursul unei luni ,muncesc 2 weekenduri și 2 sunt liber. Pe data de 10 si 11 Mai, adică Sâmbăta și Duminica ... (vezi toată discuția)
Medicul generalist îmi poate da concediu medical cu o zi in urma? Mara8912 Mara8912 Am o problema de sănătate și nu ma aflu în județul în care am medicul de familie. Asa ca m-am dus la spitalul la care am asigurare medicala contractata ... (vezi toată discuția)